Σε συνομιλία που είχε η σελίδα μας με τον Αντώνη Μαρτασίδη θέλησε να στείλει το δικό του  ευχαριστήριο μήνυμα στους ανθρώπους που τον στήριξαν.

« Αρχίζοντας θέλω απευθυνθώ προς το γιατρό, τον προπονητή, και την ομοσπονδία και να τους ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη που είχα από αυτούς κατά την διάρκεια της ατυχία στην φετινή σεζόν και συγκεκριμένα τον τραυματισμό μου που προέκυψε πριν το ευρωπαϊκό στην Νορβηγία το όποιο ήταν κάταγμα στον αστράγαλο και ρήξη τένοντα. Ευτυχώς ξεπεράστηκε έγκαιρος,  με την βοήθεια του γιατρού μου Γιώργου Τσικουρή κατά την διάρκεια των δυο μηνών που διήρκεσε η αποθεραπεία,  και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ξεκίνησα προπόνηση τον περασμένο μηνά και απέδειξα σε προσφάτους αγώνες που έγιναν στο αθλητικό κέντρο Σπύρο Κυπριανού ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση .

Στον προπονητή μου Βίκτωρα Μήτρου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρίσκεται στο πλευρό μου σε όλα τα γεγονότα, χάρες και λύπες και ταπεινά ομόλογο ότι χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης θέλω να στείλω στην ομοσπονδία άρσης βαρών  και ειδικότερα στον πρόεδρο κ. Ανδρέα Ρούμπα και τεχνικό σύμβουλο κ. Αντώνη Κωνσταντίνου για την όλη συμβολή τους στην μέχρι στιγμής πορεία μου.

Τέλος ευχαριστώ την ομάδα της Λεμεσού και συγκεκριμένα στον προπονητή της ομάδας Ροΐ Πολυδώρου και σε όλους τους συναθλητές μου που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που εντάχτηκα στην εθνική ομάδα της Κύπρου.

Θα προσπαθήσω να βάλω όλες μου της δύναμης στους επερχόμενους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο γιατί τους το οφείλω. »

andonis-martasides-300x297 andonis-martasides-2--300x203

Πηγή: ActionInSports