Η Κυπριακή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών συγχαίρει την αθλήτρια της Μαρία Μάρκου για την τεράστια επιτυχία της στους Παγκόσμιους Αγώνες που διεξήχθη στην Τσιφλίδα, Γεωργία, στις 21 Μαΐου 2021, όπου έλαβε μέρος στο άθλημα της Παραολυμπιακής Άρσης Βαρών σε Πάγκο και κατέκτησε την Δεύτερη Θέση και το Αργυρό Μετάλλιο. Η αθλητριά μας στους αγώνες, συνοδεύονταν από τον αδερφός της και τον Διεθνή Προπονητή της Ομοσπονδίας μας κ. Δημήτρη Ιωαννίδη.

Στους αγώνες είχαν λάβει μέρος 90 αθλητές από 25 χώρες. Η αθλητριά μας χάρισε στην Κύπρο το πρώτο μετάλλιο στο άθλημα της Παραολυμπιακής Άρσης Βαρών σε Πάγκο.

Η αθλητριά μας και οι προπονητές της, κ. Δημήτρης Ιωαννίδης και κ. Ρού Πολύδωρου, αξίζουν τα συγχαρητήρια της Ομοσπονδίας μας, διότι παρόλες τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω του Covid-19 και των κατά καιρών lock-down που επιβάλλονταν, κατάφεραν να προπονηθούν κατάλληλα για να φέρουν ενά καλό αποτέλεσμα στους αγώνες στην Γεωργία, οπου και αυτό έγινε και κατέκτησαν την Δέυτερη Θεση και το Αργυρό μετάλλιο. Αυτό κατέστησε το καλό αποτέλεσμα σε τεράστια επιτυχία.

Επόμενη στάση για την αθλήτρια μας είναι οι αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ντουμπάι με στόχο να πάρει το εισητήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Η Ομοσπονδία μας εύχεται στην πρωταθλήτρια μας να συνεχίσει αυτή την εξαιρετική πορεία και να έχει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

Photos