Εκ μέρους της Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών το Σάββατο 22 Ιουλίου η αθλήτρια και προπονήτρια της ομοσπονδία μας Δήμητρα Ιωάννου παρευρέθηκε στην 17η κατασκήνωση Healthy Lifestyle Camp.

Η κατασκήνωση διεξάγεται στον Αγρό στο ξενοδοχείο Ρόδον και έχει ένα σημαντικό στόχο, την στροφή της συμπεριφοράς των παιδιών προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με έμφαση στην σωστή διατροφή και την καθημερινή άσκηση.

Στην παρουσίαση παρευρίσκονταν 120 παιδιά ηλικίες από 10 μέχρι 14 ετών, η προπονήτρια μας μίλησε για τον αθλητισμό γενικά και για το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να ασχολούνται με κάποιο άθλημα. Μίλησε στα παιδιά για το άθλημα της άρσης βαρών, τους εξήγησε κάποιους κανόνες και τους έδειξε τις κινήσεις που γίνονται στον αγώνα.

Εξήγησε στα παιδιά πως η άρση βαρών είναι ένα ασφαλές άθλημα και για νεαρές ηλικίες και πως τους βοηθάει να αναπτυχθούν και να έχουν ένα δυνατό και Υγιές σώμα.

Η Δήμητρα Ιωάννου επίσης μοιράστηκε με τα παιδιά τις εμπειρίες της από την αθλητική της πορεία μέσα από διάφορες εμπειρίες και πέρασε στα παιδιά κάποια σημαντικά μηνύματα. Για παράδειγμα πως πρέπει να βάζουν στόχους και να μην τους παρατάνε μέχρι να τους πετύχουν, πως μία αποτυχία που μπορεί να έχουν στην πορεία τους πρέπει να τους δυναμώσει και όχι να τους κάνει να παρατήσουν το όνειρό τους.

Ευχαριστούμε θερμά την κατασκήνωση που μας έδωσε την ευκαιρία να μοιραστούμε με τα παιδιά τόσο σημαντικά μηνύματα. Η κατασκήνωση Healthy Lifestyle Camp έχει ένα σημαντικό σκοπό να μάθει στα παιδία την σημαντικότητα της άσκησης και είναι παρόμοιος και με τον δικό μας στόχο γι’ αυτό και παρέχουμε τις προπονήσεις της άρσης βαρών δωρεάν σε όλες τις επαρχίες . Γιατί δεν θέλουμε η οικονομική κατάσταση να είναι εμπόδιο για κανένα παιδί!

<< Η άσκηση είναι το πιο σημαντικό για τα παιδιά σας γι’αυτό και δεν πρέπει να υπάρχουν εμπόδια για να αθληθούν τα παιδιά >>

Φωτογραφίες