Η Κυπριακή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών θα ήθελε να εκφράσει την εκτίμηση της στους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο Παγκύπριο Διασωματιακό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών ΟΠΑΠ 2021, που διεξήχθη στο στάδιο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό, στις 20 Νοεμβρίου 2021. Στους αγώνες υπήρχε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές και αθλήτριες από όλες τις ηλικίες. Ιδιαίτερη σημασία για εμάς είχε η συμμετοχή νεαρών αθλητών και αθλητρίων που μας δίνει θετικά μηνύματα για το μέλλον της Ομοσπονδία μας.

Επίσης στους αγώνες διεξήχθη και το Παραολυμπιακό Άθλημα της Άρσης Βαρών σε Πάγκο όπου συμμετείχαν 1 αθλητής και 2 αθλήτριες εκ τον οποίο η μία ήταν η Μαρία Μάρκου, η οποία κατέκτησε την 7η θέση στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2021. Ο αθλητής μας Αντρέας Χαραλάμπους έκανε νέο Παγκύπριο Ρεκόρ σηκώνοντας 133 Kg.

Η αθήτρια μας Μαρία Μάρκου σε λίγες μέρες θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Γεωργία και ο αθλητής μας Αντώνης Μαρτασίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που θα διεξαχθεί στο Ουζμπεκισταν. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και με καλά αποτελέσματα.

The Cyprus Weightlifting Federation would like to express their deepest appreciation towards all the athletes and coaches who have participated to the 2020 Selective Competition on Saturday, 22 of August at Spiros Kiprianou Stadium, Limassol.

Αποτελέσματα Άρσης Βαρών

Γυναικες:

  • 1η θέση Δήμητρα Ιωάννου
  • 2η θέση Μαρία Αριστοτέλους
  • 3η θέση Λίλια Κυριακίδου

Άντρες:

  • 1η θέση Αντώνης Μαρτασίδης
  • 2η θέση Αλέξανδρος Καραμανλής
  • 3η θέση Αντρέας Κωνσταντίνου

Αποτελέσματα Παραολυμπιακού Αθλήματος Άρσης Βαρών σε Πάγκο

Φωτογραφίες

Βίντεο