Η Κυπριακή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών στα πλαίσια της συμμετοχής της σε Διεθνής Αγώνες θα ήθελε να ενημέρωση για τις αποστολές που θα λάβουν μέρος στους πιο κάτω αγώνες:

  1. Μεσογειακό Κύπελο Άρσης Βαρών το οποίο θα διεξαχθεί στην Λουπγιανα – Σλοβενία από τις 16 εώς στις 19 Νοεμβρίου.
    Στην αποστολή θα βρίσκονται οι αθλήτριες Νικολέττα Δημητρίου η οποίαθα αγωνισθεί στα 53 Kg και η Δήμητρα Ιωάννου η οποία θα αγωνισθεί στα 58 Kg. Προπονητής και συνοδός θα είναι ο Ρόης Πολυδώρου. Η Ομοσπονδία εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριες και στον προπονητή τους.
  2. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών το οποίο θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ και στο οποίο θα λάβει μέρος ο αθλήτης της Ομοσπονδίας μας Δημήτρης Μινασίδης στην κατηγορία 62 Kg. Προπονητής του αθλητή θα είναι ο Αλέξανδρος Αμανατίδης.

Οι προοπτικές για καλή παρουσία και ίσως και ένα μετάλιο είναι αυξημένες μετά την τιμωρία εννια (9) χωρών από τις πιο δυνατές στο χώρο της Άρσης Βαρών. Ο αθλητής μας είναι σε καλή κατάσταση, νιώθει πολύ καλά και ευελπιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Ομοσπονδία εύχεται καλή επιτυχία στον αθλητή και στον προπονητή του.

Για τους εγχώριους αγώνες η Ομοσπονδία μας ανακοίνωσε την Διεξαγωγή του Παγκύπριου Διασωματιακου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στις 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Οι Αγώνες ξεκινούν στις 10:00 .

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ενημερωτικό διεθνές σεμινάριο αθλημάτων στην αγγλική γλώσσα.